Gustul călătoriilor l-am descoperit în urmă cu mult timp, având şansa să vizitez alături de oameni dragi locuri care mi-au deschis apetitul pentru noi descoperiri şi aventuri. Mi-am dorit să plec în America încă din primul an de facultate aşa că nu am stat prea mult pe gânduri si am profitat de această oportunitate. Cu bagajele mai mari decât mine, inima cât un purice (din cauza emoţiilor) şi cu multă nerăbdare, în vara lui 2017, am pornit în cea mai frumoasă experienţă şi aventură din timpul facultăţii.

Am lucrat in Traverse City, Michigan ca retailer într-un magazin de haine şi suveniruri, iar acest job mi-a permis să interacţionez foarte mult cu americanii şi cultura lor. De asemenea, m-am împrietenit şi am lucrat alături de oameni din ţări precum Columbia, Jamaica, Rusia, Bulgaria şi Serbia, aspect care m-a ajutat să am o viziune mai largă asupra întregii lumi. Totodată, am avut oportunitatea să călătoresc foarte mult pe teritoriul Americii, realizându-mi visul de a sărbători 20 de ani de existenţă în New York. Pe lângă acest oraş am vizitat şi Chicago, Cascada Niagara, Washington şi Philadelphia, iar aceste excursii au făcut ca toată experienţa americană să MERITE.
Cred că a pleca cu Work&Travel, a fi departe de casă şi de confortul de aici timp de aproape 4 luni şi de a te descurca pe cont propriu, este cea mai curajoasă şi frumoasă decizie pe care o poţi lua în anii de facultate!