Iscu Mădălina este tânăra care își trăiește viața la maxim,  cuvântul definitoriu al personalității  este curiozitatea, însă pe alocuri acesta a fost umbrită de tatonări îndelungate asupra deciziilor. Și spune  ea “a fost “ rezumându-se la un singur element ce a rezolvat această problemă – AMERICA .

,,Programul “Work and Travel “ mi-a oferit o altă viziune asupra lumii de peste ocean .Experiența oferită de acest program se reflectă  astăzi în personalitatea mea ,declarându-mă un om mai spontan ,mai hotorât și mult mai deschis noutăților. Am avut bucuria de a locui în unul dintre cele mai râvnite orașe, New York . Un oraș ce și-a lăsat amprenta adânc în sufletul meu .

Programul mi-a oferit ocazia să cunosc  și să  leg prietenii cu oamenii din toate colțurile lumii , sa îmi îmbunătățesc considerabil nivelul de engleză ,dar și sa vizitez locuri cu o frumusețe altfel decât cea de pe micile ecrane .”

Mădălina Iscu recomandă cu încredere fiecărui tânăr să profite de viața de student și să-și ACORDe șansa de a atinge culmile experienței, trăind propriile aventuri, și scriindu-și propriile povești.