Salut! Ma numesc Gabriel si am absolvit facultatea de Geografie si Geologie din Iasi cu o pasiunede a calatori,de a cunoaste locuri noi, persoane si culturi diverse.

Povestea despre “my american dream” a inceput in anul II de facultate, atunci cand din intamplare m-am intalnit cu fost coleg de liceu care a adus in discutie experienta traita in state care m-a impresionat atat de tare incat urmatorul lucru pe care l-am facut a fost sa ma inscriu, iar apoi sa-mi sun parintii sa le spun ca am nevoie de sprijin financiar. :)
Am ales ca in primul an deoarece am fost in 4 randuri in state, sa merg singur deoarece am vrut sa ma dezvolt din punct de vedere mental. in toti cei 4 ani am avut cate 2 joburi, dar asta nu m-a impiedicat sa vizitez ce mi-am propus ci din contra, am invatat sa apreciez valoarea banului,munca in echipa cat si sa imi finantez urmatoarele vizite in state.
In toti acesti ani am avut ocazia de a vizita atata coasta de est cat si coasta de vest si am avut oportunitatea de a vedea lucruri pe care am crezut ca am sa le vad doar in filme.
Am ales sa lucrez la acord travel pentru ca in opinia mea decizia de a merge in state a fost cea mai buna decizie pare am luat-o pana acum si doresc sa inspir si pe altii in a lua aceasta cale si cred ca acest program de schimb de experinta este esential daca nu obligatoriu pentru un student si pentru dezvotarea acestuia ca persoana.
Be spontaneous!!