America e sinonimul perfect pentru experiență. Fiind o persoana deschisă spre noi oportunități, aveam nevoie doar de curaj, determinare și puțin sprijin material din partea părinților pentru a-mi îndeplini “micul” 15171300_1348593865160443_4777541466367691136_nvis.

Momentul în care m-am înscris la acest program a fost probabil cea mai bună decizie luată de mine vreodată.

Înainte de America vizitasem doar o ţară mica din Europa și anume, Austria. Înainte de America nu zburasem niciodată cu avionul. Înainte de America, nu muncisem niciodată în România. Înainte de America, nu văzusem un ocean. Înainte de America, aveam o frică aparte de a vorbi în limba engleză.

Așadar, America m-a pus în fața unor lucruri noi și frumoase. Se spune că o astfel de experiență “te călește”. Dificultățile întâmpinate m-au făcut sa îmi descopăr limitele și să mă dezvolt din punct de vedere mental. Am descoperit că trebuie să zâmbesc mai mult și să mă bucur mai mult de fiecare zi. Am învățat să muncesc în echipă și să apreciez mai mult valoarea muncii și mai ales, valoarea banilor. Am învățat să îmi gestionez corect banii câștigați pentru a vizita New York, Washington și Cascada Niagara.

Programul Work & Travel este cu siguranță cel mai inspirat lucru pe care un student îl poate face pe timpul verii. Nu rata o astfel de experiență, pentru că poate fi chiar experiența vieții tale.

     So be brave and take the chance to change something in your life! :)