Mădălina Draghici, studentă în anul III la Agronomie, este o fire activă și iubitoare de aventuri. De mică a fost pasionată de călătorii și fiecare escapadă pentru ea e o adevarată aventură. Totul a început de la un vis copilăresc, acela de a descoperi lumea, de a cunoaște oameni noi, culturi și locuri impresionante.

,,Totul a început când eram în anul II și împreună cu prietena mea cea mai bună ne-am luat inima în dinți și ne-am hotărât că vara 2017 să fie memorabilă pentru noi. Voiam să îmi petrec vara în America! Îmi amintesc și acum cât eram de entuziasmată după ce am semnat contractul! Practic făcusem primul pas spre ceea ce urma să fie cea mai frumoasă vară din viața mea.

Am lucrat ca ride operator în Luna Park Coney Island unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din New York și aveam ca responsabilități : prezentarea normelor de securitate clienților, verificarea biletelor, a centurilor de siguranță, verificarea înălțimii copiiilor, dacă sunt potriviți să aiba acces la caruselul respectiv. Lucrând pe această poziție am reușit să îmi depășesc teama de a vorbi limba engleză în public, de aceea consider că American Summer a fost pentru mine cea mai bună școală de limba enlgeză așa mi-am făcut prieteni din toate colțurile lumii: Venezuela, Columbia, China, Turcia, Thailanda. Al doilea job l-am avut într-un restaurant  recent deschis în Brooklyn unde am lucrat ca busser, aici mi-am făcut o nouă familie S’n’B unde am muncit cu studenți din Turcia, Ucraina, Georgia și Azerbajan.

Experiența din state m-a învățat cum să activez într-o companie, cum se conduce o afacere de la produs la consumator. Am învățat să îmi coordonez timpul după un program să îmi asum responsabilități și să ating target-uri cât mai mari.

America înseamnă, posibilitate şi ai nevoie de timp ca să ştii ce se întâmplă cu tine acolo. S-ar putea să te simţi liber, deşi ai o mulţime de constrângeri, sau dimpotrivă, să te simţi constrâns când vezi multă libertate în jur. S-ar putea ca azi să crezi că nimic nu e autentic şi mâine să descoperi satisfacţia adevărată. Îţi trebuie timp ca să o poţi privi realist.

Cred că visul american este undeva între speranţă şi decenţă. Speranţa că te poţi realiza ca om, indiferent ce înseamnă asta pentru tine, şi decenţa de a face totul fără să îţi compromiţi esenţa şi toate acele lucruri în care crezi. Pentru vara 2018 sunt hotarata sa merg pentru a doua oara in state si sa imi indeplinesc visul de a ajunge in San Francisco, Cascada Niagarra, Garnd Canyon, Las Vegas.Make today so awesome, yesterday get jealous.”

 

Mădălina a decis să facă parte din marea familie Acord Travel, deoarece este compania care i-a oferit șansa să meargă în America, acolo unde a trăit momente unice, o experineţă care i-a schimbat viaţa. Acum vrea să ajute studenții să-și realizeze visul american, așa cum a făcut-o și ea.