• buy now
  • 179usd
  • 0lei
  • 890lei

Primeste 150 lei REDUCERE, Inscrie-te la Cursuri de Engleza de la acordschool.ro - Cea Mai Bună Școală de Engleză pentru Studenți

details

Fii bine pregătit, este viitorul TU. Înscrie-te la Cursurile de Engleză și alătură-te participanților la programul American Summer. Vei deprinde cele mai importante abilități de comunicare în engleză. În școala noastră profesorii sunt foarte bine instruiți și vor fi alături de tine în fiecare zi.

Înscrie-te acum și primești 150 lei reducere + Ghid de Conversație la un preț de doar 30 lei

terms

ACORDSCHOOL.RO
Este noua școală de Limbă Engleză unde vei putea urma cursurile într-o atmosferă degajată și dinamică cu profesori profesioniști. În intenția de a răspunde necesităților de pregătire în timp scurt materialele sunt foarte bine structurate. Calitatea cursurilor deasemnea este susținută și de programele de studii performante și active. Școala garantează studenților cunoștințe valoroase într-o atmosferă agreabilă și prietenoasă. La școala de engleză se studiază într-o manieră lejeră și distractivă. Toate activitățile se desfășoara în limba engleză, ceea ce favorizează studierea mai efecientă a limbii. Profesorii cunosc momentele cheie pentru ca studenții să obțină succes de aceea acordă o atenție mai sporită.Predarea va fi în baza celei mai revoluționare metode “New Cutting Edge” by Pearson Longman bazată pe imagini, video, audio și conversarea continuă în Limba Engleză.

Related Services