Studenta a facultatii de Geografie iubesc sa calatoresc, sa cunosc oameni si culturi noi. Dupa 2 ani  de voluntariat si  de  implicare activa in viata studenteasca am dorit sa am parte de o provocare  asa ca am ales programul  Work and  Travel.

Am plecat in America cu un rucsac plin de vise si emotii dorinca sa descopar cat mai mult despre cultura americana si sa traiesc “visul american”. Odata ajunsa pe acolo, cu o privire  de caprioara speriata priveam la tot ce insemna America. Tot ce vedeam in “Viata cu Louie” sau in “Singur acasa” : strazile largi si intens  luminate, masinile mari si puternice, celebrele cookies, “zgarie norii’ pentru care limita era doar cerul, totul acum era realitate….incepea aventura americana…lumea era acum la picioarele mele..

.Am cunoscut oameni deschisi, prietenosi si mereu  cu  zambetul pe buze oameni  din  diferite tari de la care am putut invata cate putin depre cultura lor.. M-am intros mai puternica, cu visele implinite si dorinca de a impartasi si cu cat mai multe persoane experienta traita.
Daca si tu visezi sa admiri Marele Canion, daca vrei sa vezi New-York-ul de sus sau sa iti faci poze cu Golden Gate Bridge atunci te astept la sediul Acord Travel pentru a face ca visul tau sa devina relitate