Eu sunt Oana și călătoriile reprezintă, pentru mine, doza de energie și amintiri frumoase. Până la vârsta de 21 de ani am cutreierat nenumărate țări din Europa, câteva insule, mi-am făcut curaj și am zburat până în Africa, însă întotdeauna am simțit că America este altceva. Mereu mi s-a părut greu de realizat…până când, la sugestia unui prieten, am făcut acest pas.

Abia după ce am semnat contractul și mi-am sunat părinții, am realizat că visul meu urma să prindă culoare.

Aventura mea a început pe aeroportul din New York, unde am ajuns cu o valiză și entuziasm cât pentru zece. Abia acum urma să descoper ce reprezintă the american dream, fie că e vorba despre job-ul la care am lucrat sau de petrecerile organizate de colegi.

Această experiență mi-a oferit posibilitatea de a ieși la un ride cu trotineta pe lângă Casa Albă, de a privi din cea mai înaltă clădire luminile asfințitului peste New York, de a străluci pe Walk of Fame în Los Angeles, de a conduce un Mustang roșu prin Death Valley, de a simți fiorii lăsați de Al Capone în închisoarea din San Fransisco… și să vă mai spun oare de vibe-ul din Vegas?

Nu cred că aceste rânduri îmi vor fi de ajuns să exprim sentimentele trăite la Cascada Niagara, la Marele Canion și alte asemenea minunății ale naturii.

Am plecat în luna Iunie către SUA cu speranța că voi vizita două sau trei destinații renumite și cu o teamă imensă de necunoscut. M-am întors în luna octombrie, în ultima zi de valabilitate a vizei mele, la ora 23:50, cu amintiri din peste 13 orașe diferite de pe două coaste ale Americii și cu nostalgia despărțirii de locurile care m-au primit cu brațele deschise.
Experiența mea a fost extraordinară. Acum e randul tău să trăiești aventura americană. Sună-ne și hai să o plănuim!