America e sinonimul perfect pentru experiență. Fiind o persoana deschisă spre noi oportunități, aveam nevoie doar de curaj, determinare și puțin sprijin material din partea părinților pentru a-mi îndeplini “micul” 15171300_1348593865160443_4777541466367691136_nvis.

Momentul în care m-am înscris la acest program a fost probabil cea mai buna decizie luata de mine vreodată.

Înainte de America vizitasem doar o ţară mica din Europa și anume, Austria. Înainte de America nu zburasem niciodată cu avionul. Înainte de America, nu muncisem niciodată în Romania. Înainte de America, nu văzusem un ocean. Înainte de America, aveam o frica aparte de a vorbi în limba engleza.

Asad ar, America m-a pus în fata unor lucruri noi și frumoase. Se spune ca o astfel de experienta “te călește”. Dificultățile întâmpinate m-au făcut sa îmi descopăr limitele și sa ma dezvolt din punct de vedere mental. Am descoperit ca trebuie sa zâmbesc mai mult și sa ma bucur mai mult de fiecare zi. Am învățat sa muncesc în echipa și sa apreciez mai mult valoarea muncii și mai ales, valoarea banilor. Am învățat sa îmi gestionez corect banii câștigați pentru a vizita New York, Washington și Cascada Niagara.

Programul Work & Travel este cu siguranță cel mai inspirat lucru pe care un student  poate face pe timpul verii. Nu rata o astfel de experienta, pentru ca poate fi chiar experienta vieții tale.

So be brave and take the chance to change something in your life! :)