Alex Marcu este o persoana dinamica, hotarata si cu un deosebit entuziasm pentru calatorii, sport,muzica si oameni. Tocmai din pasiunea pentru mintea si sufletul uman urmeaza facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

“Imi face mare placere sa cunosc oameni, sa vad ce ii motiveaza, ce isi doresc si ma bucur foarte mult daca ii pot ajuta sa-si indeplineasca unul sau mai multe scopuri pentru a ajunge la cea mai buna versiune a lor. De aceea am ales sa iau parte din programul American Summer ca si manager de program.

Imi doresc sa ajut studentii sa iasa din zona de confort, sa isi depaseasca frica de a-si lua inima in dinti pentru a face ceea ce cere sufletul, adica descoperire si evolutie!

Ca si student la psihologie, voi vorbi destul de mult despre suflet, poate parea suprinzator, dar viitorii psihologi cu asta se ocupa in principal. De aceea, cred foarte mult ca sintetizat, experienta americana se concentreaza asupra initierii unei libertati proprii, de a fi, de a gandi si de simti.

De aceea, daca printre obiectivele tale se regasesc pasiunile de a calatori, de cunoaste oameni si locuri si de a trai viata la maximum, te astept la biroul Acord Travel pentru a face un pas important spre realizarea acestora. The American Dream nu este chiar atat de departe! Te asteptam sa ne cunosti!