Întotdeauna există loc pentru acel „puțin mai mult”: încă un pas, încă un vis, încă o aventură…

Am învățat în ultimii ani că viața nu așteaptă la nesfârșit să-ti faci ordine în gândurile prea multe sau prea puține. Și, cu atât mai mult, nu așteaptă să-ți învingi frica de necunoscut. Or, vara petrecută în SUA a fost modalitatea perfectă de a realiza că nicăieri nu e atât de departe. Nu știu dacă a fost curajul, interesul, curiozitatea sau dorința de a ieși din monotonie, dar aplicarea pentru programul Work&Travel a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am făcut.

De ce? Nu cred că cuvintele ar putea contura emoția și amintirile trăite sau relațiile de prietenie pe care le-am creat în acest context. Și, totuși, mai mult decât atât, SUA mi-a consolidat anumite trăsături ale caracterului pe care nu aș fi reușit să le descoper în alte circumstanțe. Tot eu, dar poate mai matură, mai lipsită de inhibiții și prejudecăți, mai open-minded vizavi de stereotipuri și realități actuale.

Programul Work&Travel nu e un program de muncă. Acesta a fost principiul prestabilit înainte de a pleca și care m-a ajutat să profit de interacțiunea cu oamenii, de cultură, de simplele detalii din care e formată societatea americană. Astfel, până și munca a fost interesantă, iar câștigul financiar pe măsură. Combinând toate acele așteptări pe care le aveam de acasă cu libertatea acțiunii de moment, am reușit să-mi creez cea mai frumoasă experiență internațională!
Iar acum te invit și pe tine să o creezi pe a ta! Identifică-ți visul, fă pasul, trăiește aventura!