Am fost mereu o persoană curajoasă și devotată ideii de schimbare. Fiind studentă a Facultății de Istorie din Iași, tot ce fac e despre și pentru oameni. Ce înseamnă motivația și influența unei idei inspirate? E satisfacția morală că poate ești motivul pentru care cineva și-a asumat curajul de a zbura peste ocean.

         Vreau să ajut la ceea ce, pentru fiecare tânăr, înseamnă depășirea zonei de comfort și a limitelor autoimpuse, edificarea unui ideal ce poate fi atins printr-o singură decizie corectă, printr-o simplă vizită la Acord Travel. E dorința de  a ajuta în fiecare zi. E acel orgoliu personal care mi-a spus mie că pot. Iar eu am datoria de a vă spune fiecarui dintre voi: ,,Yes, you can do this!” Și într-adevăr poți. Fiecare călătorie îmi oferă adicție și am ajuns în punctul în care vreau să gust din ce în ce mai mult din energia și entuziasmul pe care mi le pot oferi elementele de noutate, culturile și civilizațiile noi sau diferite, dar, mai ales, oamenii noi. Aș putea spune că activitatea mea preferată e să cunosc oameni noi. Și locuri noi. Cu tot necunoscutul și misterul, și frumusețea care le înconjoară. Pare o treabă grea și, uneori, chiar este. Dar, la final, rămâne doar sentimental de împăcare cu propria decizie și nimic nu-ți ridică mai mult ego-ul decât clipa în care te aplauzi mental pentru curajul de a pleca și pentru capacitatea de a te întoarce cu o galerie impresionantă de experiențe și amintiri. Și parcă vrei să mai mergi o dată… Vrei să mai mergi o dată pentru că ai un număr limitat de șanse și pentru că vrei să profiți la maxim de tot ceea ce înseamnă America. Un singur cuvânt încărcat de atât de multe emoții și stări. Entuziasm și fericire, adrenalină și energie aproape mecanică, senzația unui vis realizat, plus o mică nuanță de frică – o frică pozitivă și justificată, pentru că după America, devii un alt om. Devii o persoană ce nu mai are nevoie de un brânci pentru a ieși pe ușă, pentru că acum tu ai învățat să-ți gestionezi timpul și rațiunea, ai învățat să fii idependent de scenariul pe care îl plănuai cândva. Și, într-un mod cât de poate de ciudat, te simți liber. Atât de liber, încât, ,,I believe I can fly”, you know?! Și asta se simte reconfortant. Iar după America, nici zborul nu mai pare imposibil… Nu a fost pentru mine, deci nu văd de ce tu nu ai putea reuși.  Pentru că știi tu, viața e scurtă, iar lumea e mare și, după cum afirma Anita Desai, ,,oriunde ai merge, locul acela devine o parte din tine cumva”.
       
  Îmi doresc să inspir tineri și idei, să contribui la realizarea visului american. Un concept care acum e posibil și care poate însemna un nou început. Pentru că America este mai mult decât clasicul tărâm al făgăduinței, mai mult decât o destinație, mai mult decât o viză. America este un tot întreg ce cuprinde realități trăite și simțite, realități ce pot să aparțină fiecăruia dintre noi. Momentul în care pășești pentru prima dată într-o țară pe care ai văzut-o doar virtual, involuntar, poate deveni punctul culminant al aventurii tale prin viață. Te trezești, aproape fără să realizezi, într-un context pe care nu l-ai fi crezut întâmplându-se. Și doar tu ai puterea de a-ți scrie povestea. Sau filmul. Sau aventura. E nevoie doar să faci un pas în față și poți să-ți atingi visul cu mâna”.