Oferta de Muncă și Intreviu de Angajare

31
Oct
2013

Cum trebuie să te pregăteşti de interviul prin Skype cu angajatorul

Interviul prin Skype cu angajatorul reprezintă o etapă foarte importantă în alegerea jobului. Deşi pare a fi o procedură simplă, acesta necesită o pregătire şi

View More 8,088 views
17
Dec
2010

Cum aleg studenții Joburi în America?

Mii de studenți au participat la American Summer – Cel Mai Sigur Program de Work and Travel.
Ei au beneficiat de job-uri foarte bine plătite. Cîștigînd mulți bani au reușit să călătorească, să cumpere valize întregi cu haine și să vina acasă cu laptop-uri, HTC-uri, Iphone-uri și alte ”jucării”. Pentru ca să nu ratezi șansa aceasta, trebuie să te înscrii acum la American Summer. Ulterior vei avea posibilitatea să alegi din 3500 de oferte de muncă oferite de cei mai mari angajatori americani. Ofertele de muncă vor fi oferite la Tîrgurile Locurilor de Muncă numite și Job Fairs.Mii de studenți au participat la American Summer – Cel Mai Sigur Program de Work and Travel.
Ei au beneficiat de job-uri foarte bine plătite. Cîștigînd mulți bani au reușit să călătorească, să cumpere valize întregi cu haine și să vina acasă cu laptop-uri, HTC-uri, Iphone-uri și alte ”jucării”. Pentru ca să nu ratezi șansa aceasta, trebuie să te înscrii acum la American Summer. Ulterior vei avea posibilitatea să alegi din 3500 de oferte de muncă oferite de cei mai mari angajatori americani. Ofertele de muncă vor fi oferite la Tîrgurile Locurilor de Muncă numite și Job Fairs.

View More 6,285 views