studentii aleg joburi

studentii aleg joburi la Tirgul de JOBURI

Cum credeţi, care sunt criteriile după care studenții aleg joburi în America?

Mii de studenți au participat la American Summer – Cel Mai Sigur Program de Work and Travel. Ei au beneficiat de joburi foarte bine plătite. Câștigând mulți bani au reușit să călătorească, să cumpere valize întregi cu haine și să vină acasă cu laptop-uri, HTC-uri, Iphone-uri și alte ”jucării”. Pentru ca să nu ratezi șansa aceasta, trebuie să te înscrii acum la American Summer, pentru ca îndată după înscriere studentii aleg joburi. Ulterior vei avea posibilitatea să alegi din 3500 de oferte de muncă oferite de cei mai mari angajatori americani. Ofertele de muncă vor fi oferite la Tîrgurile Locurilor de Muncă numite și Job Fairs, unde studenții aleg joburi.

Cum are loc Târgul Locurilor de Muncă

ACORD Travel lucrează cu 9 cei mai mari angajatori din SUA. Aceștia oferă participanților suportul necesar pe perioada aflării în America cât și oferta de Muncă. Începând cu luna Decembrie sunt acordate primele oferte de muncă. (Primul Tîrg unde studenții aleg joburi a fost organizat pe 10 Decembrie, iar al doilea pe 16 Decembrie).

Participînd la program vei fi invitat să vii la unul din Târguri. Aici vei avea posibilitatea să discuţi la direct cu angajatorii. Vei adresa întrebări și primi informații foarte utile despre orașul în care vei trăi, condițiile de cazare, cum să ajungi la serviciu, care sunt cerințele precum și remunerarea pentru oferta de muncă a acestuia. După ce află răspunsuri la aceste întrebări, studenții aleg joburi care le convin.

După discuția avută cu angajatorul unde studenții aleg joburi, vei trece la următoarea etapă de pregatire a dosarului și trecerea de amabasadă.

Chei de succes:

Succesul în alegerea ofertei de muncă este condiționat de două lucruri foarte importante:
-Atitudinea pozitivă!
-Cunoașterea limbii engleze! Studiază zilnic engleza. Dacă încă nu te-ai înscris la cursurile de engleză atunci contactează un Manager de Program care te va ajuta să te înscrii. Cursurile sunt special adaptate pentru participanții la programul American Summer. Sunt bazate pe comunicare și situațiile cu care te vei întîlni în America.

Cunoscînd mai bine engleza vei reuși să obții joburi foarte bine plătite. Vei face o mulțime de prieteni și vei reuși să călătorești.

3500 de Joburi. Eu de care Job să-mi aleg ?

Cum credeţi că studenții aleg joburi în America? Pozițiile sunt foarte diverse în diferite locații din America: Maryland, New Mexico, Alaska, Florida și multe alte state din America. Joburile sunt foarte diverse: Lifeguard (salvamar), Server (Chelner), Busser (Ajutor de chelner), Housekeeper (persoana care face ordine în camerele de hotel), Security, Cook (bucătar), Kitchen worker (ajutor în bucătărie) etc. Remunerarea pentru joburi poate fi fixă, care începe de la $7.00 în sus sau poate fi variabilă adică cu bacșiș oferit de clienți. Asemenea poziții ca valete parking sau server necesită o bună cunoaștere a limbii engleze. În fiecare zi poți câștigă de la 40 pâna la 100 $ din bacșișuri. Unii studenții norocoși fac și câte 150-200 $ pe zi.

Pentru a primi lista întregă de joburi sună un Manager de Program să îți propună lista întreagă de oferte şi convinge-te că studentii aleg joburi după propriile dorinţe.

 

P.S. Vino acum în oficiile ACORD Travel pentru a te înscrie la Cel Mai Sigur Program de Work and Travel.