Când am depus cu Work and Travel, eram sigură pe ce vreau și nu aveam anumite frici, pentru că am fost în mai multe programe de acest tip și știam că șansa de a câștiga, evolua și dezvolta este mult mai mare, decât de a eșua. Astfel de programe te ajută să călătorești, să îți creezi prieteni, să cunoști o nouă limbă și să îți lărgești posibilitățile de creare a unui viitor mai bun atât din punct de vedere material cât și social.
Sunt mândră de mine că am făcut acest pas și am plecat în statul Massachusetts, Dennis Port, acolo unde am lucrat timp de o vară, în care am avut parte de diferite momente, de la fericire până la lacrimi, pentru că nu există experiențe perfecte despre care toți tind să creadă că le pot avea. Există experiențe reale, intense, uneori dificile, dar cu un mare aport de valoare la dezvoltarea propriei identități.
Sfatul meu pentru toți tinerii care încă se află într-o dilemă la acest capitol de a pleca într-o călătorie nouă, este să încerce. Fiți un pic mai curajoși și nu uitați despre faptul că avem o viață pe care trebuie să o trăim din plin. Work and Travel este despre posibilitatea de a trăi o vară întreagă într-un alt capăt al pământului, cu o nouă cultură, oameni și obiceiuri care vă sunt străine, dar de care vă veți uimi. Nu vă mai ascundeți în spatele fricilor, temerilor și argumentelor nejustificate precum: ,,nu pot’’, ,,nu am posibilitatea’’, ,,nu am timp’’ și multe altele. Pentru că ele nu vă ajută cu nimic, ci din contra vă creează o barieră spre calea succesului.
Eu zic să devenim generația care a spart gheața, și a devenit curajoasă prin deciziile corecte și asumate. Vă aștept să facem treabă la agenția Acord Travel!

Doina Dubceac – Manager Acord Travel