A te înscrie sau a nu te înscrie la program, aceasta este întrebarea!

Ce înseamnă programul Work & Travel? Work & Travel este mai mult decât un program de schimb cultural, este o experiență transformatoare!

Cum ar fi să pășești în necunoscut și pe partea cealaltă, chiar după granița zonei de comfort și o perioadă de 3 luni să te aștepte o versiune îmbunătățită a propriei persoane? Pentru mine acesta a fost cazul!

Experiența mea a început la finalul primului an de facultate, mai exact pe perioada verii. Îmi amintesc cu drag cum am pășit în această etapă plină de emoții și curiozitate. Numai gândul de a pleca așa departe de casă și a lucra pentru întâia dată, într-un mediu necunoscut poate fi puțin copleșitor. Însă odată ajunsă acolo, provocarea inițială s-a transformat în avântul necesar spre a sparge barierele personale.
Pe parcursul respectivei perioade am experimentat cum e viața de adult, am legat prietenii prețioase și m-am dezvoltat pe plan personal. A fost un proces al maturizării, dar asta nu înseamnă că nu m-am bucurat de locația în care am petrecut vara, precum și de alte locuri unde numai am visat să ajung precum superba Niagara, istoricul Washington DC sau renumitul New York.

V-am scris aceste rânduri cu toată sinceritatea și ca un îndemn să faceți și voi pasul schimbării!

Catrinel Gherman– Manager ACORD Travel