Heyo! Ema mă numesc și sunt aici să te conving că Work and Travel e cea mai extraordinară experiență! De ce? Hai să-ți spun cum a fost la mine!

Proaspăt studentă fiind în anul 1 la medicină, am auzit câteva povești de la prietenii mai mari cu privire la acest program. Da, povești, pentru că eu, Ema, născută și trăită doar în Iași, nu îmi puteam imagina să ajung într-o țară ca SUA. Nu am avut curaj să mă înscriu din prima, deși îmi sclipeau ochii auzind în continuare experiențele altora. A fost nevoie de o singură prezentare la biroul Acord Travel și încă-mi amintesc propria reacție – nu mă puteam despărți de acel scaun, voiam sa aud cât mai multe.

Așa că, bineînțeles, m-am înscris cu viteza luminii, deși eu nici măcar nu știam cu ce se mănâncă studenția, darămite plecarea mea în America pentru 3-4 luni.

Și, într-adevăr, a fost cea mai bună decizie ever, cea mai faină experiență și una din cele mai memorabile momente din viață. Prietenii și amintirile dobândite acolo sunt de neprețuit și nu pot decât să mă simt norocoasă pentru ce am acum. Oamenii întâlniți acolo mi-au fost familie, am râs și plâns împreună și sunt mai mult decât recunoscătoare pentru toate astea.

Nu pot exprima în cuvinte fascinația și mulțumirea pentru acest program și sper din suflet să iei și tu decizia de a pleca.

Dacă ești nerăbdător să vezi America, să fii independent și bineînțeles să afli mai multe despre experiența mea, hai la birou!
Eu te aștept cu entuziasm și brațele deschise!

Ema Ioana Poschin– Manager ACORD Travel