Tot ce visam era o vară la ocean, să-i respir energia și să mă încarc cu ea.
Zis și făcut: am aterizat în Boston și în câteva ore eram pe o plajă din Cape Code – o bucățică de pământ magic cu oameni foarte prietenoși – unde am petrecut cea mai fermecătoare vară din viața mea.

Experiența în America nu a fost doar despre muncă și prieteni noi, a fost despre mine. Am descoperit ce înseamnă să fiu independentă, cât de multe pot face într-o perioadă scurtă de timp, am spart orice stereotip referitor la cum se fac banii și mi-am redescoperit valoarea personală.

Aventurile W&T încep încă de acasă, când îți faci bagajele, de atunci fiecare zi este o experiență unică pe care doar în anii de studenție poți să o trăiești. Așa a început și a mea: cu multă curiozitate! Iar când ești curios, poți găsi o mulțime de lucruri interesante de făcut.

Cum ți se pare o călătorie în patru dintre cele mai populare orașe din lume la prețul unei plecări în oricare capitală europeană? Mie mi s-a părut interesant, și am reușit să vizitez Boston, Los Angeles, San Francisco și Las Vegas, deoarece Work&Travel este despre cât de mică e lumea și cât de ușor este să ajungem oriunde pe hartă.

“Dacă vrei ceva ce nu ai avut niciodată, trebuie să faci ceva ce nu ai făcut niciodată” – spunea Thomas Jefferson, deci te aștept cu un zâmbet larg pentru a creiona călătoria ta!

Nionela Cazacu– Manager ACORD Travel