Zona ta de confort este zona ta de pericol.

Oare nu e așa ? Eu fiind studentă la Universitatea”Dunărea de Jos” din Galați niciodată nu am crezut că voi ajunge în AMERICA! Puteți să vă imaginați? Mi se părea un vis, ceva imposibil, visul care niciodată nu poate fi atins…. Dar uite că sunt aici să îți zic că totul e posibil, îți confirm din propria experiență, ceea ce mi se părea absurd acum e o amintire, o experiență care m-a învățat multe.

Nu zic că a fost ușor… M-am confruntat cu multe probleme, cum ar fi chiar să mă decid la așa aventură spontană și știi că am avut doar o zi? Am avut un gând ” Dacă nu acum, atunci niciodată”. Am aplicat cu inima în dinți , nu mai zic de ziua de plecare, cel mai amuzant este că era și prima dată când am zburat cu avionul, eram cuprinsă de frică si o ardoare cumplită de ceva nou și necunoscut pentru mine.

Experiența mea în SUA a fost de neuitat, amintirile, prietenii și momentele în care inima se zbătea atât de puternic încât pierdeam sensul timpului, iar toate acestea m-au făcut să înțeleg că trăiesc cu adevărat.

Acum aleg să călătoresc pentru că prefer peste ani să mă uit înapoi la viața mea, spunând „Nu pot să cred că am făcut asta” în loc de „dacă aș fi făcut asta…”.
Ce te oprește pe tine?

Corina Nesterenco – Manager ACORD Travel