Felicitări! Ai 50 de LEI reducere la programul AMERICAN SUMMER!

 

Pentru fiecare  dintre voi anii de studenţie reprezintă cea mai memorabilă perioadă din viaţă, atunci când poţi visa şi poţi crede în acele vise, iar noi te ajutăm să le realizezi.

Cum aplici la acest program? Procedura de înscriere la Program este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să vii la unul din oficiile ACORD Travel şi Managerii noştri îţi vor explica tot.

Da, toţi studenţii trebuie să meargă în America! Dacă nu ai timp, prin telefon îţi poţi programa o întâlnire. Referitor la costuri, totul este deschis, nu vor apărea surprize pe parcursul pregătirii tale pentru interviul de VIZĂ şi Ambasadă.

După înscrierea ta la Programul American Summer Work and Travel, noi te pregătim pentru alegerea unui job bun şi pentru a trece interviul de la Ambasadă cu brio. Datorită training-urilor special organizate pentru a-ţi dezvolta aptitudinile de comunicare şi de a te face să te simţi liber oriunde te-ai afla, nu vei întâlni greutăţi nici la interviul de JOB, nici la Ambasadă, şi nici atunci când vei păşi pe teritoriul american.

Porneşte în aventura vieţii tale cu noi, înscrie-te la American Summer şi câştigă reduceri substanțiale!