Este bine cunoscut faptul că ACORD Travel este compania care are grijă de necesităţile studenţilor. Mai nou, BRD Societe Generale vine să susţină studenţii care doresc să ajungă, să se distreze şi să câştige bine în SUA. Este singurul credit de acest gen din Romania, bazat pe veniturile tale viitoare, dedicat exclusiv studenților care vor sa plece prin programul Work and Travel.ol

Principiul este destul de simplu: primești bani, cât să-ți acoperi toate cheltuielile (maxim 4000 USD) și îi dai înapoi când te întorci din State.

Procedura de aplicare nu e complicată: vii la unul din birourile noastre din țară, te înscrii pentru Work and Travel, îți plătești prima trănșă din program, iar noi îți dăm toate actele necesare procesării cererii de credit. Poți obține între 250 USD și 3000 USD din care îți poți plăti programul, taxele de viza, taxa SEVIS, biletul de avion și să ai niște bani de buzunar până la primul salariu.

AVANTAJELE CREDITULUI  WORK AND TRAVEL

  • Valoarea creditului se stabilește ținând cont de veniturile pe care le obții
  • Poți rambursa creditul pe o perioada de 15 luni
  • Beneficiezi de o perioada de grație de până la 14 luni, în care plătești doar dobânda și comisionul de gestiune lunară
  • Îl poți rambursa întegral la sfârșitul perioadei de grație

Înscrie-te acum la American Summer Work and Travel, ia un credit BRD şi simte cea mai frumoasă vară din viaţa ta. Noi îţi oferim posibilitatea să vezi America dincolo de barierele financiare. Plus la toate studiezi limba engleză foarte bine!

COMENTEAZĂ acest articol şi RECOMANDĂ-L şi prietenilor tăi.