Dacă la toate punctele răspunzi cu ”Da” atunci Foc la Ghete !

1. Dacă ai vârsta cuprinsă între 18- 26 ani. Există foarte puţine cazuri când au fost acceptaţi tineri cu vârstă de peste 26 ani, dar acestea sunt cazuri excepţionale, unul dintr-o mie.

2. Să posezi limba engleză la nivel de comunicare sau să ai dorința de a învăţa limba engleză în decurs de 3 luni. Pentru a putea fi acceptat la ambasadă este necesar să cunoşti un nivelul elementar al limbii engleze, aceasta te va ajuta şi ulterior. Ajungând  în America, îţi va fi mult mai uşor să comunici cu angajatorul şi colegii de la serviciu.

3. Să fii student la zi, la o universitate de stat sau particulară acreditată. Eşti acceptat chiar dacă faci Masteratul. Indiferent în ce an de studiu eşti, la ce facultate şi la ce universitate, programul este accesibil petru fiecare.

 4. Să deţii paşaport străin valabil cel puţin pînă în 2019. Mulţi dintre tinerii care aplică la program descoperă în ultimul moment că paşaportul are termenul de valabilitate expirat sau va expira curând. TU asigură-te că nu vei avea parte de aşa surprize în timp ce pregăteşti valiza.

5. Să fii sănătos. Întrucât pleci într-o ţară străină, asigură-te că nu ai probleme de sănătate. În comparaţie cu România, în America serviciile de sănătate costă mai scump. Deci, încă una dintre aceste criterii de participare la American Summer: să fii sănătos.

6. Să ai dorinţa de a cîştiga experienţă, de a cunoaşte mai bine limba engleză, cultura americană, de a deveni mai independent financiar şi mai responsabil ca persoană. Fiecare din noi are nevoie de o independenţă financiară. Cu American Summer este posibil acest lucru. Fiind responsabil şi ambiţios poţi deveni independent şi cu mai puţine griji. Dacă doreşti o experienţă de neuitat şi emoţii pozitive, ai avut curajul să înveţi o engleză rapid şi eficient şi arde dorinţa de a cunoaşte ceva nou, nu aştepta, APLICĂ! Criterii de participare la American Summer sunt foarte puţine şi dacă eşti student la frecvenţă zilnică, atunci practic ai toate şansele să te înscrii la American Summer.

Untitled-5

Criterii de participare la American SummerNu cunoşti engleza la un nivel avansat? Limba engleză este una dintre aceste criterii de participare la American Summer. Poţi alege un job în funcţie de nivelul de engleză de care dai dovadă. Programul conţine o listă de joburi pentru fiecare nivel al englezei. Iar dacă eşti ambiţios şi îţi place să obţii totul, poţi studia engleza rapid şi efient la unul din cursurile la care te înscrii. Este important ca aceste criterii de participare la American Summer să le poţi  respecta şi astfel să te bucuri de o experienţă unică, să înveţi limba engleză şi să vorbeşti liber cu toţi americanii. Mulţi dintre participanţii programului American Summer  vin cu o engleză la nivel de comunicare iar pe parcurs şi-o dezvoltă ajungând la nivelul avansat. Şi tu poţi fi unul dintre aceştia, iar ulterior engleza deja învăţată te poate ajuta să-ţi găseşti un job mai bun şi alte oportunităţi. (Vezi următorul articol şi află de la participanţi despre alte criterii de participare la American Summer.)

Criterii de participare la American SummerCât de puternic trebuie să fii ca să te înscrii la program? American Summer  nu–ţi cere să poţi ridica munţii ( la modul direct). Trebuie să fii puternic în dorinţele tale şi cât de tare vrei să descoperi o cultură nouă, oameni noi, o ţară care până acum îţi era necunoscută. Cel mai importanat însă rămâne faptul cât de tare vrei să te redescoperi pe sine! Încrederea şi ambiţie: sunt două criterii de participare la American Summer care cu siguranţă te vor ajuta să te afirmi într-o ţară străină. O ţară care până acum îţi era cunscută doar prin intermediul google.com iar acum va putea fi admirată de propriile priviri. Referitor la munca fizică, jobul ales îţi va permite să munceşti fără să depui un efort fizic exagerat. Nu-ţi fie frică de puterile tale!

Criterii de participare la American SummerNu  eşti sigur dacă poţi aplica la program? Dacă la toate punctele menţionate anterior  ai răspuns DA, acum te poţi înscrie la program, practic ai urmat aceste criterii de participare la American Summer menţionate mai sus. Aceasta este şansa ta de a descoperi noi orizonturi, de a cunoaşte şi de a-ţi dezvolta personalitatea. Pe parcursul anului te oboseşti la facultate, urmezi cursuri, iar pe timpul de vară îţi poţi permite o aventură plină de experienţă şi atitudine într-o lume nouă. Criteriile de eligibilitate pentru participarea la program nu sunt o greutate, practic nu există motive care ar împiedica aplicarea TA la program. O vară în America poate fi descrisă, dar pentru a fi înţeleasă – ea trebuie simţită.

Criterii de participare la American Summer: dorinţă, dorinţă, dorinţă… şi desigur posibilitatea şi aptitudinile personale.

Suntem siguri că aceste criterii de participare la American Summer sunt valabile şi pentru tine – hotărăşte-te şi vizitează-ne în unul dintre oficii. Lista lor o găseşti AICI.