Angajăm Studenţi pentru super joburi

Câştigă CONTRACT GRATUIT în America

Înscrie-te la programul American Summer – CEL MAI SIGUR PROGRAM de Work & Travel  din România şi ţi se oferă posibilitatea să ai o vară fenomenală în SUA. Nu este posibil aşa ceva? Ba DA! Promovează programul, recomandă prietenilor tăi şi dacă îţi reuşeşte noi te trimitem GRATIS în America.

VINO şi tu să lucrezi alături de echipa ACORD Travel, pentru că anual angajăm studenţi pentru super joburi. Avem nevoie de tineri care să demonstreze că ştiu a promova programul nostru printre rândurile de  studenţi, recomanda şi oferi consultaţii potenţialilor clienţi,  şi astfel au posibilitatea să-şi aleagă un SUPER JOB în America.

Pentru început trebuie să te înscrii la Work & Travel, să îţi creezi o tactică de promovare a programului printre potenţialii clienţi, să recomanzi American Summer Work and Travel şi prietenilor şi în baza rezultatelor, abilităților și valorilor pe care  le vei aduce companiei,  ţi se oferă posibilitatea să vezi tărâmul american. Noi angajăm studenţi pentru super joburi în America şi facem tot posibilul ca tinerii noştri să aibă posibilitatea de a obţine cea mai frumoasă experienţă din viaţă.

Angajăm Studenţi pentru super joburi

Angajăm studenţi pentru super joburi în America

E timpul să uiţi de a cere bani de la părinţi, de a ruga rudele de peste hotare să îţi trimită, de a aştepta sărbătorile şi de a accepta această realitate. Nu uita că angajăm studenţi pentru super joburi! Noi te îndemnăm să-ţi creezi propria realitate, acolo unde tu decizi modul cum acţionezi.

Noi ştim că nu ai bani suficienţi, că trăieşti la cămin sau la gazdă, nu ai experienţă de lucru şi comunicare, curând termini o facultate şi nu ştii încotro s-o apuci. Din acest motiv, ACORD Travel se gândeşte la tine şi îţi realizează visurile: Înscrie-te acum la American Summer Work and Travel şi  pregăteşte-te pentru un super job la un super preţ.

La sigur printre colegii tăi se găsesc persoane care sunt puşi în aceeaşi situaţie. RECOMANDĂ-LE acest articol şi urează-le călătorie frumoasă în America.