Cei mai buni angajatori americani vin la târgurile de joburi pregătite de ACORD TRAVEL.

Anul acesta vom oferi studenţilor  cea mai bună oportunitate de a alege un contract de muncă, deoarece ACORD Travel lucrează cu cei mai buni angajatori americani. Vei avea deosebita plăcere să discuţi faţă în faţă cu cei mai buni angajatori americani la Târgurile de Muncă pe care le organizăm începând cu luna Decembrie. Succesul nostru a început odată cu semnarea contractului de exclusivitate în 2004 cu Compania Sponsor “Alliance Abroad Group”. Anul acesta sponsorul ne va oferi 900 de Contracte de Muncă în perioada Decembrie – Februarie de la cei mai buni angajatori americani.

Aliance Abroad Group  a fost fondată în 1992 iar în 2002 Departamentului de Stat al SUA a licenţiat AAG ca Sponsor pentru programul J-1 Work & Travel şi Internship. AAG oferă programe de schimb cultural pentru studenţii din întreaga lume şi este un lider în procesul de recrutare a studenţilor internaţionali pentru a lucra pe timp de vară la peste 800 cei mai buni Angajatori americani. Pentru a fi pe măsura aşteptărilor, ACORD Travel lucrează întotdeauna doar cu cei mai buni angajatori americani. “Am fost la unul dintre târgurile de joburi pe care compania le organizează. Când spun cei mai buni angajatori americani, chiar sunt cei mai buni: oferta de muncă, condiţii de trai, salariu, atitudine, comportament, training, limba engleză. În toate ştiu să te ajute.”

ACORD Travel lucrează cu cei mai buni angajatori americani

Vladislava Sicicorez – Moldova – Six Flags

Povestea unei participante AAG: Istorie de Succes cu Vladislava Sicicorez – Moldova – Six Flags

“I made this photo in Dalls, Six Flags under outside shower. In the morning I rent a car in Galveston and after few hours I was in Six Flags.In my home country we don t have nothing like American Ride… it was my dream(to try American Ride) since I was a child. That day it became real. Six Flags it is place where people come from different towns, states even countries to have fun, to take rest and all people in great dispozition, positive fluids are everywhere. All people are open for conversation… especially when you wait your turn for ride)) so I hade a great posibility to speak with different people,gaining experience about american culture. This photo capture my emotions about my trip in Six Flags”.

– Vladislava Sicicorez, Moldova

Vladislava nu este unica participantă care a reuşit să aibă o vară  excepţională în America. Ea a câştigat bani, şi-a făcut prieteni noi ( în special americani care îi zâmbeau în permanenţă şi o ajutau atunci când nu cunoştea ceva), a reuşit să viziteze cele mai cunoscute locuri din SUA. Aceasta mărturiseşte că a avut parte de o vară formidabilă datorită faptului că a muncit la cei mai buni angajatori americani ever.

Referitor la colegii de muncă, a avut relaţii de prietenie. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu supervizorul ei, şi cu majoritatea americanilor. Atitudinea pozitivă a lor a ajutat-o să-i înţeleagă mai bine, să aibă o deprindere de a vorbi cu ei, de a înţelege modul de trai şi de a deveni buni prieteni.  “M-am înscris la Program la ACORD Travel pentru că într-adevăr au contracte cu cei mai buni angajatori americani. Nu regret deloc alegerea făcută!”

Ea a reuşit în America, dar tu?

RECOMANDĂ articolul şi prietenilor tăi! cei mai buni angajatori americani