Vancouver este o destinaţie turistică de clasă mondială,  care ocupă constant locurile de frunte în clasamentele efectuate de revistele de turism.  Aici găseşti distracţii de tot felul, de la munte şi peizaje de coastă, oportunităţi pentru navigare şi ski până la pescuitul în ape cristaline sau excursii în locuri pitoreşti, toate având menirea să susţină sectorul de turism.

Lions Gate Career College cu sediul în Vancouver a lansat un program nou, inovator, care combină studiile în domeniul ospitalier cu practica plătită, petrecută în cadrul unei companii ce activează în domeniul turismului, o primă testare a cunoştinţelor acumulate în timpul orelor de curs.

La Lions Gate Career College elevii vor fi instruiţi de către pedagogi cu o înaltă calificare şi de către profesionişti din industria hotelieră.  La finalizarea studiilor, absolvenţii vor obţine diplomă autentificată de la American Hotel and Lodging Association, care este recunoscută pe plan internaţional în mai mult de 56 de ţări ale lumii.  Absolvenţii, vor obţine  două diplome:

AH & LA Food & Beverage Management Doploma AH & LA Hospitality Management Diploma Studiile au loc timp de 2 ani şi  sunt alcătuite din 8 semestre:American Summer

Semestru 1 (12 săptămîni)                    studii;

Semestru 2 (12 săptămîni)                   studii;

Semestru 3 şi 4 ( 24 săptămîni)          Internship platit;

Semestru 5 (12 săptămîni)                    studii;

Semestru  6 şi 7 (24 săptămîni)          Internship platit;

Semestru 8 (12 saptamiini )                 studii;

In timpul Internship-ului plătit, petrecut în cadrul unei companii ce activează în domeniul turismului sau hotelier, studenţii au posibiltatea să capete cunoştinţe şi aptitudini, care le vor ajuta în formarea profesională,  necesară pentru a forma o carieră de succes îtr-o industrie, ce se extinde cu paşi rapizi peste tot în lume.

   Cerinţe pentru admitere: – Copia diplomei de Bacalaureat sau a altor studii finisate; – Test TOEFL  sau test on line cu reprezentantul colegiului; – CV/Rezume în limba engleză; – Scrisoare de intenţie în limba engleză; – Copia buletinului şi a paşaportului; – Dovada capacităţii de a achita studiile; – Scrisoare de recomandare în limba engleză.