Ce sens are viața dacă opui rezistență emoțiilor și dorințelor?

O viață întreagă nu e mult; oprește-te din a cântări orice gând. Nu există mod mai bun de a investi timp, energie și bani decât experiențele noi. Îndeosebi experiențele care presupun călătorii. Nimeni nu a rămas trist fiindcă a fost într-o călătorie, ci doar că aceasta s-a terminat!

Întotdeauna am considerat călătoritul unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poți face. Lumea asta e atât de mare, iar noi ne petrecem mai toată viața pe câțiva kilometri pătrați, nu e trist? Te poți uita la o pasăre cu gândul: „De ce stă aici? De ce nu zboară departe? Poate cutreiera oriunde.”

Dar pe tine ce te oprește? Atâtea lucruri sunt de văzut și a devenit atât de ușor să ajungem la ele. Câteva ore și un gram în plus de motivație ne pot despărți de cealaltă parte a planetei și de experiența care poate să schimbe tot!

Prin intermediul programului Work&Travel American Summer, am ajuns în Maine, Portland. De ce Maine? Pentru că iubesc marea, soarele și necunoscutul. Am dat un search pe google, am încercuit un punct pe hartă și am plecat. Nu am avut așteptări extraordinare, am dorit doar o schimbare. Habar nu aveam că voi cunoaște oameni pe care i-am apreciat nespus și de care urma să-mi fie atât de dor.

Te întrebi dacă se merită să mergi cu Work&Travel? Întrebarea corectă nu e dacă, ci când, cum și cu cine?!
Iar eu te pot ajuta să găsim răspuns la toate aceste întrebări!