plecarea in SUA

Emoţii şi aşteptări de la plecarea in SUA

Înainte de plecarea în SUA, v-aţi gândit ce emoţii vă aşteaptă?

A sosit mult așteptata zi a decolării. Ziua în care participanții la Programul American Summer au ochii în lacrimi de bucurie și o mie de emoții. Pentru cineva este o primă experiență, pentru cineva încă o experiență și vor păși cu entuziasm peste ocean pe tarâmul American.

Cert este că în ambele cazuri, fiecare student își va petrece vara altfel decât cea a colegilor rămași în România.
Să le ureze Drum Bun și Great Summer înainte de plecarea în SUA au venit: părinții, rudele, prietenii, colegii și echipa ACORD Travel.

Student: Bulgaru Radu
Facultatea Tehnologii Informaționale
– Am aflat, am venit și m-am înscris! Și desigur, n-am ezitat, și l-am înscris la program pe cel mai bun prieten. Astăzi suntem în așteptarea unei aventuri de neuitat, înainte de plecarea în SUA! O experiență a maturității! Îmi doresc foarte mult să vizitez New York, Washington și alte direcții.
Acum mă îndrept spre Ocean City, unde voi lucra ca ajutor de bucătar. Îmi doresc un second job, care sper să fie la fel legat de bucătărie. Așa voi îndrăgi și eu să gătesc mai des.

Mama lui Radu:
– Este prima dată când pleacă departe de noi. Însă sunt convinsă că se va descurca. Nu m-a dezamăgit niciodată, de aceea sunt ferm convinsă că plecarea in SUA îi va realiza visele! Mama şi tata te iubesc !!!

 

Student: Druţă Margarita
Facultatea Engleză/Italiană

– Aproximativ în luna noiembrie am decis să aplic la Program împreună cu prietena mea, din păcate ea nu mai merge, iar eu mă îndrept spre Statul Virginia, voi lucra ca chelneriță în restaurant.
Din start era greu să mă acomodez cu gândul că am să plec undeva departe, acum am multe emoții înainte de plecarea în SUA, însă cu timpul am înțeles că va fi bine pentru mine, va fi o adevărată experiență de viață, cu toate că las atâta lume aici, prieteni, rude.
Aș vrea să spun un mare mulțumesc managerului meu, Mariei, care m-a încurajat mult, mai ales atunci când am luat decizia de a renunța, ea m-a așezat pe scaun și a spus ferm: – Tu vei merge în SUA și nu mă interesează nimic!!! Referitor la engleză nu am avut probleme pentru că o cunosc de la universitate.
Colegele mele de grupă, verișoarele, părinții, rudele și prietenii, cu toții sunt aici ca să mă petreacă şi să-mi ureze drum bun înante de plecarea in SUA.
Eu știu că va fi tare bine, am să mă întorc cu un bagaj de impresii și Haine! Să-mi întorc investiția și să vizitez San Francisco.

Grupa: Noi suntem o grupă foarte unită și chiar dacă la moment cineva lipsește aici, totuși prezența lor se simte. Este deficil faptul că ne vom despărți pentru atâta timp.
Îi urăm să obțină o experiență, să îi fie dor de casă și să revină acasă cu o impresie bogată despre SUA.

Echipa ACORD Travel îți urează o vacanță plăcută, o experiență de neuitat şi nu uita că odată cu plecarea in SUA aventurile încep. Scrie mai jos în comentarii ce impresii tu ai referitor la America.