Programul American Summer

Cea mai bună experienţă

AMERICAN SUMMER Work and Travel este cel mai sigur program oferit de ACORD TRAVEL. La noi, în calitate de manageri şi asistenţi de program activează mulţi dintre participanţii noştri la programul AMERICAN SUMMER. Mai mult decât atât, cei 12 ani de activitate care ne  oferă avantajul unei bune administrări a programului şi demonstrează că AMERICAN SUMMER este cel mai sigur program Work and Travel. Alegând programul nostru – beneficiezi de posibilitatea de a alege oferta care ţi se potriveşte de la un număr mare de angajatori. De altfel, tinerii pot studia un an gratis în SUA.

Relaţii directe cu cei mai mari angajatori americani

ACORD TRAVEL este unica companie  care deține relații directe cu cei mai mulți și mai mari sponsori din America. Datorită managementului bazat pe transparenţă, eficienţă şi corectitudine, care au dus la construirea unei relaţii de respect şi încredere cu Ambasada SUA în Moldova dar și în România, Programul AMERICAN SUMMER Work and Travel constituie o şansă reală de dezvoltare pentru studenţi. 

Pregătire serioasă a participanţilor

Programul AMERICAN SUMMER Work And Travel este cel mai sigur şi datorită faptului că ACORD TRAVEL  deţine cea mai mică rată de refuz privind obţinerea vizelor pentru programul Work & Travel, dar și datorită  atitudinii Managerilor de Program privind pregătirea participanților pentru o vară în America.

Securitatea plăţii

Plăţile pentru programul AMERICAN SUMMER Work and Travel se efectuează doar prin depunere la bancă. Excepţie o constituie unele plăţi de mică valoare care se achită în filialele noastre. Consilierii sau asistenţii ACORD Travel nu au dreptul să solicite şi să primească plăţi în mod personal.

Transparenţă

Siguranţa Programului AMERICAN SUMMER Work and Travel se axează şi asupra politicii noastre de tarifare, care este transparentă – costurile programului sunt cunoscute de la bun început şi în întregime. Astfel, programul AMERICAN SUMMER nu ascunde taxe suplimentare. Pentru a cunoaşte tarifele şi taxele, pur şi simplu adresaţi-vă în oficiile ACORD Travel.

Îmbunătăţirea continuă Client Service

Un principiu al ACORD Travel este: „Să avem o procedură simplă şi clară de prestare”. Astfel, Managerii de Program American Summer Work and Travel sunt cei care se ocupă de întreg procesul de deservire şi caută să răspundă la toate întrebările participantului. American Summer este cel mai sigur program Work and Travel iar activitatea managerilor este supravegheată de şeful departamentului vânzări şi prestări servicii, precum şi de supervizori din rândul staff-ului administrativ.

Ai fost în America? Atunci RECOMANDĂ American Summer Work and Travel şi prietenilor tăi!