Cristin Murafa  este o persoană veselă, dinamică, optimistă, responsabilă, hotărâtă și interesantă. Acesta, este pasionat de lectură, muzică, sport și călătorii. Este convins că American Summer îți oferă șansa să fii mai mult decât un simplu turist, fiind cea mai tare experiență din timpul studenției.

,,Pâna în anul 2 de facultate știam de State doar din filme și orele de geografie și istorie de la școală. În primul an de Universitate eram foarte indecis și greu de convins să merg în America. Am ales să stau acasă o vară întreagă privind filme și jucând fotbal, fapt de care am regratat ulterior. Totuși în anul 2 de facultate mi-am luat inima în dinți și am zis să fac acest pas împreună cu alți 3 prieteni și ma-m înscris în programul Work and Travel. După doar două săptămâni de la înscriere în program deja așteptam cu sufletul la gură ziua plecării. Este senzațional acel sentiment de nerăbdare și curiozitate pe care ți-l crează tot acest timp pâna la plecare. În timpul anului universitar cred că în fiecare zi îmi adresam câte o întrebare: oare cum e acolo? Este o altă societate? Ma voi acomoda ușor? Oare cum sunt condițiile de trai? Voi reuși să călătoresc și să vizitez multe locuri? Oare îmi va place experiența? Vreți să știți răspunsurile la aceste întrebari? Este simplu: minunat, da, da, da, da, da. Am avut o experiență deosebită: locuri fenomenale; o societate total diferită; m-am acomodat super rapid și ușor chiar dacă eram cam reticent în privința unor lucruri inițial; condițiile de trai erau destul de bune, chiar perfecte în unele cazuri; am călătorit foarte mult; mi-a plăcut enorm totul.

Este inexplicabil tot ceea ce se întâmplă în state: primul zbor cu avionul la o așa distanță; renumitele clădiri de peste 100 de etaje din Chicago pe care practic le atingi cu privirea din avion; lacul Michigan; New-Yorkul, Cascada Niagara, Marele Canion, hainele super ieftine de la Tommy Hilfiger, Calvin Klein, American Eagle etc.; oamenii; jobul; noile prietenii; plimbari cu bicicleta; călătorii cu autocarele; un alt McDonalds, Burger King, KFC, Wendys; o altă societate etc. Toate acestea cumulate îți crează un fel de fluturi în stomac la fel cum e cu prima dragoste, îți porvoaca o multitudine de sentimente și trăiri unice care te fac mândru de ceea ce ai reușit, iar, mai mult decât atât, toate cele enumerate anterior te aduc direct intr-un film de Hollywood, tu fiind personajul principal, în filmul pe care ți-l creezi o dată cu plecare ta în State.”

A ales să activeze în cadrul companiei Acord Travel, petru că este locul unde se prestează servicii educaționale, și de schimb cultural. Care ajută la dezvoltarea, educarea, și maturizarea tinerilor din România.

,,Eu am decis să fiu manager, pentru a vă ajuta să aveți o vara exceptionala pentru ca e păcat să fii student și să nu mergi măcar o data în State. Am decis să vă ajut ca să nu repetați greșeala pe care am făcut-o eu în primul an de Universitate când am stat acasă toată vara și nu am facut nimic, deși știam ca am oportunitatea să plec în State, dar aveam acea frică inițială. Ceea ce vreau să știți este că doar noi suntem în stare să ne creăm viitorul asa cum ne dorim si noi decidem ce e mai bine pentru noi. Un singur lucru trebuie să faci inițial: să nu te lași condus de frica, trebuie să o depășești și să înțelegi că după plecarea în State te vei întoarce o persoană matură și cu o altă viziune asupra vieții.

,,Vrei o schimbare? Începe cu tine. Nici nu-ți dai seama la cât de capabil ești, doar să vrei. Rupe pânza invizibilă!”

Dorește, muncește, realizează! Și nu uita, că fiecare călătorie începe cu primul pas.

Cristin Murafa– Manager ACORD Travel