Hello, numele meu este Valeria, și sunt pasionată de peisaje frumoase, mâncare bună, soare și de necunoscut. Dacă ar fi să aleg trei cuvinte care m-ar descrie cel mai bine, acestea ar fi: creativă, empatică și responsabilă.

În timpul studenției, am ezitat să aplic pentru programul Work&Travel, așa cum mi se părea că SUA este mult prea departe de mine, și la propriu, și la figurat. Însă, odată ajunsă în echipa Acord Travel, în postura de coordonator de program, am înțeles că America poate deveni un vis împlinit.

Mi-am văzut colegii, care urmau să plece în State, extaziați, pe cei care au trăit visul american, i-am văzut învăpăiați. Astfel, mi-am propus ca viața mea să nu se limiteze doar la a-i ajuta pe alții să aibă parte de experiența vieții lor, sau să mă mulțumesc cu a vedea America prin filme, clipuri video și aminitrile altora. Mi-am propus ca și eu să fac parte din comunitatea tinerilor care vor fi marcați de Statele Unite pentru totdeauna.

Programul Work&Travel nu este doar despre a munci: suntem prea tineri ca să ne limităm la a trăi pentru a face bani. Work&Travel este despre a cunoaște culturi, despre a te adapta, dar cel mai important, este despre a te cunoaște pe tine, despre a te maturiza, a fi independent, a-ți faci prieteni. Da, viața pe cont propriu nu este ușoară, dar care ar fi un loc mai potrivit pentru a învăța să-ți gestionezi timpul și banii, să gătești și să te autodezvolți decât America?!

Ce zici, ne vedem în America?

Valeria Moiseenco– Manager ACORD Travel