acord (61 of 65)O nouă aventură în America. O nouă zi în Ocean City.

În acest episod am avut ocazia să facem cunoștință cu Veronica Cojuşnean, o tânără studentă de la Academia de Muzică, Teatru şi Arte plastice din Chişinău. Aceasta a venit să guste din visul american pentru a doua oară.

Vara asta, Veronica sau Veronichka, cum preferă să-i spună colegii de muncă, lucrează la un restaurant italian, chiar pe Boardwalk – cea mai agitată și cea mai aglomerată stradă din Ocean City.

Întâlnirea cu Veronica a fost una de milioane!!! Ştiind că venim, ne-a pregătit un Warm Welcome împreună cu toţi colegii ei de lucru şi o surpriză delicioasă care a prins forma unui tort! Taaaaare gustos a fost!

Harnică, descurcăreață, ambițioasă. Credem că aceste trei cuvinte o caracterizează perfect pe eroina noastră. Ne-a surprins puterea ei de a depăși orice obstacol, curajul de depăși propriile limite și ușurința cu carea aceasta scapă de regrete.

La ai săi 23 de ani, Veronica ne-a mărturisit că dacă ar avea șansă să petreacă altfel această vară, ea nu ar schimba absolut nimic din ceea ce ales. Mai mult decât atât, eroina noastră îi îndeamnă și pe ceilalți studenți să ia decizia să vină pentru câteva luni în “țara tuturor posibilităților”, pentru că este o experiență culturală, care te face o persoană mai puternică și mai responsabilă.

Atât timp cât ploaia lua câte o pauză publicitară, ne-am plimbat cu Veronica pe boardwalk şi am discutat despre experienţa pe care a căpătat-o în această vară, în America.

Alături de Veronica am descoperit un Ocean City agitat, am făcut cu primii stropi de ploaie din America, dar care nu ne-au împiedicat să trăim o adevărată aventură, eroina noastră reușind să fie “soarele” acestui episod!