W18A0567Ne-am îndrăgostit de legendarul oraș Newport, din statul Rhode Island, cel mai mic stat din lista Statelor Unite ale Americii. Ne-am îndrăgostit de valurile spumoase, ţărmurile uluitoare, vilele aurite, maşinile scoase ca din vitrină şi lista poate continua.

Sergiu Hasan are 21 de ani, este student la Universitatea de Stat din Moldova, iar împreună cu amicul său, Mihai Petică, și-a luat inima în dinți și au încercat să guste din celebrul „american dream”.

Sergiu lucrează la unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din Newport, care a intrat în top 3 hoteluri din zonă: Forty 1° North Hotel. Jobul său de vară este ajutor de chelner, iar unul dintre task-urile lui să aibă grijă de bucatele delicioase care încântă gustul oaspeților.

Mai mult decât atât, Sergiu asigură și servirea musafirilor la cel mai înalt nivel, pentru că cei care calcă pragul hotelului să rămână cu o dorință de a se mai întoarce.

În aceste luni petrecute pe “tărâmul făgăduinței”, eroul nostru a reușit să îmbine cu succes munca și distracția.

Alături de iubita sa, Sergiu a reușit să călătorească în unele dintre cele mai frumoase orașe din America, fiind impresionat de frumusețea orașelor, arhitectura și diversitatea culturală pe care a întâlnit-o în Statele Unite ale Americii.

Nu există loc de regrete în calendarul anului său, pentru că, Sergiu ne-a mărturisit că experiența americană l-a maturizat, l-a copleșit de impresii și emoții constructive, i-a conturat mai bine caracterului și i-au inspirat noi gânduri și planuri de viitor.